• Header-0.jpg

Basistechnieken

Houd je van koken en wil je meer technieken leren om jouw gerechten nog sneller, lekkerder en mooier te kunnen bereiden?
In 5 workshops leer je de volgende technieken:

snijtechnieken
Efficiënt, veilig en professioneel snijden van producten. Met de gesneden producten een heerlijke maaltijd bereiden!

soepen
Bereidingstechnieken voor een gezonde soep...vele mogelijkheden!

vleesbereidingen & saus

Oven, braadpan, grillpan, spit en open vuur. Wat past bij jou?

De heerlijkste sauzen… maar welke saus past nu bij welk gerecht èn natuurlijk leer je hoe je deze sauzen bereidt!

visbereidingen en saus

Zò gezond & makkelijk te bereiden!

desserts

Klein maar fijn en een lust voor het oog.


In deze 5 workshops ben je druk met elkaar aan de slag…daarna genieten met elkaar aan tafel! De samenstelling van jouw kookclub kun je zelf bepalen en samen met inBorneo stel je de data voor de workshops vast.

Basisbereidingstechnieken ook per onderdeel in te schrijven


© 2020 Kookschool inBorneo - Lochem - Achterhoek  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge